tornada a la rutina

Tornada a la rutina

Setembre és un mes especial, per molts de nosaltres és en realitat el mes que comença amb l’any, perquè sovint l’inici de l’any escolar marca molt més que l’inici d’un nou any al gener. Al setembre, després de les vacances, la gent moltes vegades es planteja canvis en les seves vides, alguns més importants que altres. El mes de setembre ve marcat pel final de les vacances moment que hem tingut per reflexionar amb calma, per fer coses com: llegir, descansar, flexibilitzar en normes, relaxar-nos per algunes obligacions que venen durant tot l’any normalment.

El mes de setembre és un mes carregat d’emocions, per noves experiències que vindran pels més petits, recordeu per exemple l’olor de llibre nou, els nervis abans d’iniciar un nou curs, el retrobament amb els companys i companyes. Pels adults és diferent, però molts parleu de què l’any comença al setembre i no al gener segurament alguna cosa d’aquest inici escolar ens ha quedat.

Si durant les vacances s’han fet bé els deures i hem gaudit, ens hem relaxat, desconnectat, podrem tornar a connectar amb la rutina de manera més tranquil·la i serena, potser fins i tot ens hem plantejat objectius que de ben segur ens aplicarem per fer-ho durant aquest curs.

Quines coses podem fer per portar-ho millor

Descansa

Tot i venir de dies de relaxament i calma, descansa i dorm les hores que necessitis abans de començar amb les obligacions del dia a dia.

Organitza't

La tornada a la rutina té coses positives, tenir uns horaris marcats per cada àpat, tenir hores per feina i hores per lleure més definides.

Dedica't un temps a cuidar-te

Sempre va bé que ens dediquem a tenir cura de nosaltres mateixos, recuperat de les hores de sol i calor, tenint cura de tu mateix/a.

Fins al 22 de setembre ens queda estiu

Això vol dir que podem seguir gaudint d’aquelles activitats que més ens han agradat de les vacances.

Ves pas a pas

No et plantejaràs pujar una muntanya enorme en un sol dia perquè segurament ens costarà un mica tornar a la rutina.

Tingues paciència

Amb els més petits de la casa, imagineu que vosaltres haguéssiu estat gairebé tres mesos sense obligacions.

Si està sent complicat per alguna raó tornar al dia a dia aquest mes de setembre i necessites ajuda, no dubtis en demanar assessorament.

Feliç tornada a la rutina!!!