Sobre Nosaltres

Centre Psicològic Caldes

Més de 15 anys al seu servei

El Centre Psicològic Caldes està format per un equip de professionals formats en l’àmbit de la Psiquiatria, la Psicologia Clínica, la Psicopedagogia i la Logopèdia. Especialitzats en l’atenció, el diagnòstic, la intervenció i la prevenció de l’estabilitat psicològica de les persones.
psicologia clinic caldes
Comptem amb una experiència de més de 15 anys en el sector, en hospitals, clíniques privades, pisos assistits, així com centres educatius d’ensenyament primari i secundari. Entre els nostres valors principals, hi ha la confidencialitat, la privacitat, l’atenció individualitzada, la perseverança i la passió que des del primer dia forma part de la metodologia de treball del nostre centre.

Ens mantenim en continu creixement.

L’equip de Centre Psicològic Caldes estem en continu creixement personal i professional per donar resposta a les necessitats de la nostra societat tan canviant i en contínua evolució.
Oferim diferents enfocaments terapèutics adaptats a cada problemàtica. La teràpia sistèmica per al millor abordatge de les dificultats familiars, EMDR per l’abordatge del trauma i la teràpia cognitiu conductual per a l’abordatge dels trastorns d’ansietat.

Direcció i Coordinació

Esther Esmeralda Villanueva

Sònia Pitarch Sánchez

Col·laboradors

Sara Miranda Miralles

Laura Ferrando Puyuelo

Centre Psicològic Caldes

Andrea Arcas Roman

El Centre Psicològic Caldes és centre col·laborador en la formació de futurs professionals d’alumnes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); de l’Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC); de la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR), entre d’altres Universitats.
Segons l’OMS, la salut mental és un estat de benestar on l’individu és conscient de les seves capacitats, pot afrontar les exigències normals de la vida i treballar de manera fructífera essent capaç de contribuir a la seva comunitat.