Coach & Counselling

El Centre Psicològic Caldes ofereix servei de Coach així com també de Counselling.

Coach

El coaching és una metodologia moderna. Ens acosta a l'èxit, a aconseguir els nostres objectius, i ens permet desenvolupar-nos personal i professionalment.

L’èxit depèn bàsicament de:
006 - ConfusionCreated with Sketch.

La comunicació amb un mateix

(Pensament - emocions)

052 - Split PersonalityCreated with Sketch.

La gestió de les emocions

(Pròpies i externes / dels altres)

021 - ExtrovertCreated with Sketch.

La comunicació que estableixes amb els altres

010 - IdeaCreated with Sketch.

Les accions que emprens o no fas

comunicacion grupo

És un conjunt de competències que ajuden a pensar de forma diferent a com ho fas habitualment, a millorar la teva forma de comunicar-te i aprofundir sobre tu mateix.

És l’art de treballar amb els altres perquè obtinguin resultats i millorin la forma de fer les coses. Genera noves possibilitats d’acció i permet l’obtenció de resultats. Es treballa mitjançant una aliança entre el «Coach» o entrenador personal i el client, un acord entre parts a partir del que estableixen els objectius, la manera de dur endavant el programa d’execució, l’agenda de treball i l’avaluació dels resultats que el client va assolint.

El treball i la consultoria es realitzen sempre a mida, individualment, aportant respostes personalitzades i adaptades a cada situació.

Coaching

ENTRENAMENT PERSONALITZAT POTENCIANT

Beneficis

Com funciona el Coach?

Les consultes poden fer-se de maneres diferents:

En el nostre centre demanant hora prèviament
Online.
Mitjançant la nostra web

Counselling

El Counselling o Assessorament psicològic té els seus inicis en la psicologia humanista, més concretament en la teràpia centrada en el client de Carl Rogers. Se centra en la millora de la persona i en el seu creixement personal.

El Counselling entén com un acompanyament que permet el client aclarir el seu entorn facilitant així el seu creixement personal. Per tant, ens centrem en la part positiva que té tota persona, desenvolupant les seves qualitats i així aconseguint millorar la seva qualitat de vida, afectant a com interpretar les situacions i prendre decisions.

Les persones poden reflexionar i actuar quan es donen les circumstàncies adequades, l’espai que se li dóna a la persona a través del diàleg us ajuda a prendre decisions i resoldre problemes en el present.
coach and counselling

El Counselling treballa amb problemes que tenen a veure amb la vida actual, mentre que la psicoteràpia es centra en problemes que tenen una arrel més profunda i que tenen a veure amb vivències passades.

El Counsellor ajuda a l’individu a reconèixer i acceptar les emocions conflictives viscudes per circumstàncies determinades com experiències traumàtiques, accidents, morts properes, discapacitats, malalties, pèrdua de la feina, relacions conflictives. Tot aquest treball respectant el mateix sistema de la persona, recursos personals i capacitat de decisió.

Objectius del Counselling

Qui realitza
el Counselling?

El professional de Counselling es diu counsellor. La traducció és difícil ja que es tracta d’una persona amb formació semblant a la psicoterapeuta que aglutina més que un conseller, orientador, assessor, té una definició pròpia.

El Counselling pot ser realitzat per professionals que treballin en àrees sanitàries, socials, culturals, de prevenció, mediació o activitats humanitàries.

Regles bàsiques del Counselling

No jutjar
Ser empàtic
No donar consells
No preguntar mai per què ...
No prendre la responsabilitat de el problema de l'altre
No interpretar la situació de l'altre
Concentrar-se primer en els sentiments
reglas basicas
coach chicas
concentracion

El Counselling pot ser dividit en Orientació i Consell

Exemples d'Orientació

Exemples de Consell

Com funciona el Counselling?

Les consultes poden fer-se de diferents maneres:

En el nostre centre demanant hora prèvia.
On line.
Mitjançant la nostra web.